Accesare cont | Inregistrare Noua
0 Produse in cos | Total: 0 Lei | Finalizare Comanda
Cosul meu

Nu exista niciun produs in cos.

Comenzi Corporate

Pentru ca orice fapta buna trebuie sa fie rasplatita, ne dorim clienti multumiti. Daca faci o comanda cu o valoare peste 400 lei pentru colegi, parteneri sau angajatii tai, te rugam, lasa-ne sa iti facem o oferta preferentiala. Trimite-ne un mail si fii pregatit sa primesti de la noi...oferte bune.

Reduceri si Disconturi

Faptul ca iti plac produsele noastre, pentru noi inseamna mult. De aceea ne dorim sa avem o relatie corecta si plina de beneficii. Asa ca uite la ce ne-am gandit: Inregistreaza-te ca si membru si dupa prima comanda, indiferent de valoarea acesteia, iti oferim un voucher de 10 lei valabil pentru comenzile urmatoare...si o tinem tot asa la toate comenzile tale viitoare. Mai mult decat atat, la orice comanda peste 200 lei iti trimitem gratuit coletul prin Curier Rapid.

Transport, Livrare si Plata produselor

Scopul nostru e sa fim eficienti. Tu iti alegi modalitatea de a primi produsele: depinde de timpul si banii cheltuiti. Asadar, ti-am pregatit doua posibilitati de livrare: Livrarea produselor prin Posta Romana si Livrare prin Curier Rapid.

Ambalaj special si gratuit

Impachetarea si ambalajul produselor este sigur, inovativ si...gratuit. Butonii au o cutie speciala si eleganta de pastrare, cerceii si bijuteriile intr-o reusita cutie, iar cravatele, papioanele, esarfele ascot si accesoriile intr-o remarcabila cutie din papier mache pictata manual de o fina mana de artist. Eleganta sta, nu-i asa, in detalii.
Abonare Newsletter Date de contact Urmareste-ne pe:
telefon: 0773818023
e-mail: comenzi@colectieprivata.ro